Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za EP: Crna Gora večeras protiv Mađarske

Crna Gora želi da protiv još jednog favorita u grupi odigra dobar meč i rezultatski bolje prođe nego protiv Srbije, kazao je selektor Miodrag Radulović

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće danas protiv Mađarske, utakmicu trećeg kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je u prvom kolu pobijedila Bugarsku u gostima 1:0, dok je u drugom poražena od Srbije u Podgorici 2:0.

Crna Gora želi da protiv još jednog favorita u grupi odigra dobar meč i rezultatski bolje prođe nego protiv Srbije, kazao je selektor Miodrag Radulović.

“Igramo protiv još jednog favorita grupe. Svakako želimo da prikažemo više i rezultatski bolje prođemo nego u prošlom meču. Očekujem da ponovimo želju, volju i pristup iz prošlog meča. Da nadogradimo našu igru, dodamo kvalitet više i dođemo do pozitivnoig rezultata”, rekao je Radulopvić na konferenciji za novinare.

Kapiten Stevan Jovetić je, podsjećajući na prvi međusobni duel prije 16 i po godina, kazao da kada vrati film ne može da vjeruje da je toliko prošlo.

“Gledao sam nedavno video te utakmice, moj prvi kontakt sa loptom… Prošlo je toliko, srećan sam i ponosan”, rekao je Jovetić.

On je naglasio da je od tada Mađarska mnogo napredovala i da to pokazuju rezultati. Imaju nekoliko baš dobrih igrača, kao ekipa su dobri, imaju trenera koji radi dobar posao, poštujemo sve – ali uvijek vjerujem da možemo da igramo sa svakim”, rekao je Jovetić.

On je naglasio da je predstojeći meč bitan, ali da nije presudan.

“Ima još pet utakmica nakon Mađarske i do kraja ćemo se boriti”, rekao je Jovetić.

Iskusni as kazao je da je atmosfera u timu odlična kao i uvijek.

“Tu sam već 16 godina, žao mi je što nijesmo iskusili igranje na SP i EP, ali i dalje vjerujemo”, rekao je Jovetić.

U drugoj utakmici grupe G igraće Litavnija i Bugarska.

Utakmica na stadionu pod Goricom počeće u 18 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve