Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Krstajić: Zaslužena pobjeda Crne Gore

Okršaj u Razgradu pripao je pulenima Miodraga Radulovića 1:0, a Bugari su imali šansu da ostanu neporaženi, ali je udarac Ruseva sa gol linije neutralisao Stefan Savić

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić ocijenio je da su njegovi izabranici pokazali veliku želju u susretu sa Crnom Gorom i dodao da večerašnji poraz neće obeshrabriti ekipu pred nastavak kvalifikacija za EURO 2024.

Okršaj u Razgradu pripao je pulenima Miodraga Radulovića 1:0, a Bugari su imali šansu da ostanu neporaženi, ali je udarac Ruseva sa gol linije neutralisao Stefan Savić.

“Htjeli smo pobjedu, morali smo neke situacije i da drugačije realizujemo. Ipak, mlada smo ekipa, vidio sam veliki motiv i želju, u nekim momentima i dominaciju”, rekao je Krstajić i dodao:

“Crna Gora se borila i čekala naše greške na sredini terena. Dočekala je jednu i zasluženo slavila”, istakao je srpski trener.

Bugari u ponedjeljak gostuju Mađarima.

“U Mađarsku moramo da idemo uzdignute glave. Srbija je favorit u ovoj grupi, ali još imamo šansi, tek je prošlo jedno kolo. Želju koji smo imali protiv Crbne Gore moramo da ponovimo u svakom narednom susretu”, zaključio je Krstajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve