Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kreće fajnal-for: Đina nakon duple krune napada evropski tron

Kucnuo je čas za završnicu Lige šampiona, a za pehar i slavu ovog vikenda boriće se vladar iz prethodna tri izdanja Đer i debitanti na fajnal-foru CSKA Moskva, norveški Vajpers i francuski Brest, naše Đurđine Jauković

Budimpešta, grandiozna “Laslo Pap arena” i dva najvažnija dana sezone u ženskom rukometu sedmi put zaredom.

Kucnuo je čas za završnicu Lige šampiona, a za pehar i slavu ovog vikenda boriće se vladar iz prethodna tri izdanja Đer i debitanti na fajnal-foru CSKA Moskva, norveški Vajpers i francuski Brest, naše Đurđine Jauković.

Đina je na početku ove sezone iz Budućnosti prešla na obalu Atlantika i odmah pokazala ldasu, ali i da je Brest bio pravi izbor, pošto u Budimpeštu stiže sa osvojenom duplom krunom u domaćim okvirima.

– Bilo je teško i emotivno, ali na kraju smo zasluženo osvojile duplu krunu. Još jednom smo pokazale koliko smo jak tim i sve to nam je dalo vjetar u leđa i pred ovaj fajnal-for, poručila je Đurđina iz Budimpešte za Dnevne novine.

Brest je debitant, ali za našeg beka biće to treći fajnal-for prethodna dvau dresu Budućnosti Dina je izgubila od Đera u polufinalu, a upravo će joj i ove godine prva prepreka biti mađarski velikan.

– Da, sada se nadam da će biti treća sreća, podvukla je Jaukovićeva.

– Smatram da imamo ekipu za to i da možemo svih 60 minuta da im pariramo Naravno, biće teško jer Đer igra praktično na domaćem terenu.

Đer čitavu vječnost nije poražen u eliti, ali ove sezone nije uspio ni da slavi protiv Bresta.

– Vjerujem u ovaj tim.dvaputa smo ove sezone igrale neriješeno sa njima i sigurno da im ne prijanašstil igre, jasna je Dina.

Titula je blizu, ali i daleko u francuskom timu trenutno niko ne razmišlja o njoj.

– Mislimo samo na Đer i smatram da ako odigramo kako treba imamo velike šanse, a nakon te utakmice ćemo vidjeti šta i kako dalje, zaključila je Đurđina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve