Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Nije rezultat koji smo željeli

Duel na Enfildu završio je bez golova, pa tako branilac titule i dalje ima ti boda zaostatka za ''crvenim đavolima'' na vrhu tabele

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nezadovoljan je postignutim rezultatom ekipe u derbiju Premijer lige protiv Mančester junajteda.

Duel na Enfildu završio je bez golova, pa tako branilac titule i dalje ima ti boda zaostatka za ”crvenim đavolima” na vrhu tabele.

– Da smo pobijedili 1:0, bilo bi savršeno okej. Ne možete Mančester Junajtedu stopirati sve šanse tokom 90 minuta. Oni su u veoma dobrom momentu, a mi imamo problema. Imajući to u vidu, moji momci su odradili dobar meč. U prvom poluvremenu je naš kontrapresing bio dobar, dobro smo i dodavali, ali nismo dali gol, što je najbitnija stvar u fudbalu. U nastavku je bilo malo otvorenije, a oni su imali dvije velike šanse – Alison je sjajno odbranio, izjavio je Klop.

Iako nije bilo golova, utakmica definitivno nije bila lišena uzbuđenja.

– Mislim da je utakmica generalno bila dobra i vidio sam više dobrih individualnih nastupa. Nije rezultat koji smo željeli, ali moramo dalje“, zaključio je njemački stručnjak.

Liverpul je protiv Junajteda zabilježio četvrtu utakmicu zaredom bez pobjede i sada je treći na tabeli sa 34 boda.

U narednoj rundi “redsi” dočekuju Barnli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve