Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kevin Panter ostaje u Partizanu, ništa od transfera u Barselonu

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama Panter će sa crno-bijelima potpisati dvogodišnji ugovor i pokušati i naredne sezone pohod na Evroligu.

Bilo je gotovo sgve završeno i dogovoreno za transfer u Barselonu, ali se kapiten Partizana u posljednji čas predomislio i ostaće još dvije godine u šampionu ABA lige.

Prema informacijama iz kluba Panter će sa crno-bijelima potpisati dvogodišnji ugovor i pokušati i naredne sezone pohod na Evroligu.

U međuvremenu crno-bijeli su se oglasili i zvanično potvrdili da je kapiten dobio novi ugovor i da će produžiti saradnju sa srpskim klubom.

Dakle, od odlaska u Barselonu nema ništa, očigledno da je trener Partizana Željko Obradović preveliki mamac i njegov uticaj veći od silnih miliona najbogatijih evropskih klubova i njihovih višemilionskih ponuda.

Panter je prije tri sezone igrao za Crvenu zvezdu za godišnji ugovor od 350.000 eura, a ponuda Barselone, nakon evroligaške sezone ca crno-bijelima je bila dva miliona po sezoni.

Podsjećanja radi Panter je bio prvo pojačanje Željka Obradovića kada se srpski stručnjak vratio u Beograd. Došao je iz Armanija, kluba koji je tada igrao Evroligu u Partizan koji je u tom momentu bio u Evrokupu.

“Čuo sam priče o tome da sam napravio korak unazad, ali se sa tim ne slažem. Gledajući takmičenja, da, Evroliga je jača od Evrokupa, ali je meni u ovom trenutku nešto drugo bilo mnogo bitnije, a to je vizija. Obradović me je pozvao, razgovarali smo, pojasnio mi je da je cilj da vrati Partizan u Evroligu. Ispričao mi je svoju viziju i to me je ubijedilo. Ako ne postoji jasna vizija, čemu onda bilo šta? Nisam više klinac, potrebna mi je prava motivacija za igru, Željko je imao pravu viziju, sve što je rekao je zvučalo savršeno”, kazao je Panter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve