Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Kendrik Peri: Moramo da damo sve od sebe za pobjedu

Crna Gora e sa dvije pobjede u preliminarnoj fazi Mundobasketa ostvarila najveći uspjeh na Svjetskim prvenstvima i prvi put u istoriji stigla do druge faze.

Košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Talinu sa Litvanijom utakmicu trećeg kola grupe D Svjetskog prvenstva.

Crna Gora e sa dvije pobjede u preliminarnoj fazi Mundobasketa ostvarila najveći uspjeh na Svjetskim prvenstvima i prvi put u istoriji stigla do druge faze.

Pored toga Crna Gora je izborila i pravo učešća u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine

Amerikanac u crnogorskom dresu Kendrik Peri je, govoreći o meču sa Litvanijom, rekao je da se osjeća dobro i samouvjereno.

“Bio je cilj da prođemo u drugu fazu, to smo uspjeli. Sada moramo da nastavimo da igramo dobro, znamo da možemo još bolje, a moramo da ispravimo greške. Ključ utakmice je da im odgovorimo u skokovima, ali i da čuvamo loptu. Tokom prethodna dva duela bili smo meki na lopti, uključujući i mene, imao sam mnogo grešaka. Moramo biti fokusirani da bi došli u dobru situaciju”, rekao je crnogorski plejmejker.

Peri vjerue da Crna Gora ima kvalitet da parira Litvaniji i stigne do treće pobjede u Manili i prvog mjesta u grupi što je mnogo više od očekivanog prije puta na Svjetsko prvenstvo.

“Upisali smo dvije pobjede, znamo da možemo da igramo još bolje, imamo mnogo samopouzdanja. Na nama je da izađemo, budemo koncentrisani i damo sve od sebe da pobijedimo”, zaključio je Peri.

Utakmica Crna Gora – Litvanija igra se sjutra u Manili sa početkom u 14.30 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve