Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Katastrofa Mornara protiv Mege

Mornar je večeras odigrao jednu od svojih najslabijih utakmica u istoriji i zasluženo doživio reuzultatski debakl protiv talentovane i neugodne ekipe Mege.

Košarkaši Mornara pretrpjeli su rezultatsku katastrofu i šesti poraz u Admiralbet ABA ligi, pošto su velčeras u “Topolici”, u sedmom kolu, izgubili od Mege sa 65:99 (16:23, 24:23, 23:6, 30:19).

Mornar je večeras odigrao jednu od svojih najslabijih utakmica u istoriji i zasluženo doživio reuzultatski debakl protiv talentovane i neugodne ekipe Mege.

Barani su u prvoj četvrtini u dva navrata imali minus od 13 poena, a u trećoj četvrtini doživio pravi potop, pošto je postigao samo šest poena i na kraju ubjedljivo izgubio.

Gosti su početkom druge četvrtine ponovo imali 13 poena viška (29:16), ali je tada uslijedio odgovor Mornara – Barani su prvo prišli na minus šest (29:23), a poslije trojke Nemanje Vranješa, tri minuta prije kraja prvog poluvremena, i na minus četiri (37:33).

Mega je na poluvremenu imala šest poena prednosti (46:40), ali je nastavku Mornar u napadu stao, u trećoj četvrtini postigao samo šest poena, pa su gosti poslije poena Iljasolua stigli i do 23 razlike (69:46), da bi u finišu utakmice imali i 37 poena prednosti (99:62).

Večeras je prvu utakmicu za Mornar, još od kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrao Džejkobi Bojkins koji je bio povrijeđen. Utakmicu je završio sa 16 poena i četiri asistencije.

Nemanja Vranješ je utakmicu završio sa 12 poena.

U ekipi Mege je najefikasniji bio Uroš Plavšić sa dabl-dabl učinkom – 23 poena i 10 skokova.

Nikola Topić je imao 17 poena i sedam asistencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve