Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Katastrofa Lovćena, poremećeni i odnosi

Već na početku utakmice Milošević je tražio tajm-aut nakon brzog vođstva Flenzburga 3:0, i odmah ušao u verbalni sukob sa Borozanom.

Rukometaši Lovćena doživjeli su večeras reultatsku katastrofu od njemačkog Flenzburga, bilo je 42:19, a utakmicu je obilježio verbalni sukob trenera Pera Miloševića i Vuka Borozana.

Naime, već na početku utakmice Milošević je tražio tajm-aut nakon brzog vođstva Flenzburga 3:0, i odmah ušao u verbalni sukob sa Borozanom.

“Zašto širiš ruke i šalješ u p…u m.a…u? Uzeo sam tajm-aut da objasnim kome… Batali”, rekao je Milošević u raspravi sa nekadašnjim osvajačem Lige šampiona i poslao ga na klupu, a u igru ubacio mladog Milorada Bakića.

Lovćen nakon toga nastavio sa lošom igrom, u još lošijoj atmosferi i izgubio 42:19 od Flenzburga na oproštaju od EHF Evropske lige.

Flenzburg je i sa Borozanom u timu bio apsolutni favorit, ali bez njega u timu naš predstavnik je bio topovska hrana za njenački tim.

Bakić i Luka Vujović su postigli po tri gola, a po jednom u strijelce su se upisali Filip Krivokapić, Aleksa Perišić, Danilo Pajović, Mirko Radović, Petar Eraković i 16-godišnji pivot Filip Božović.

Lutovac je zaustavio osam šuteva, a Filip Borozan četiri.

Kod domaćih je najefikasniji bio August Pedersen sa 13 golova, Burić je imao isti broj odbrana.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve