Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kataro drugi, Primorac treći u Herceg Novom

Kataro je u finalnom meču poražen od Juga 17:15, nakon peteraca.

Vaterpolisti Katara osvojili su drugo mjesto na posljednjem turniru “Olimpijske nade”, koji je u konkurenciji juniora (igrači rođeni 2006. i mlađi) održan u Herceg Novom.

Kataro je u finalnom meču poražen od Juga 17:15, nakon peteraca. Mladi Kotorani su u grupi pobijedili Mornar 13:6 i Aquatic Verde 21:10, a izgubili su od prve ekipe hercegnovskog Jadrana 16:5, pa su kao drugoplasirani ušli u polufinale.

U meču za finale savladali su gradskog rivala Primorac 10:8, poslije peteraca. Primorac je osvojio treće mjesto, pobjedom nad Jadranom 13:9.

Jadran je, nakon maksimalnog učinka u grupi, u polufinalnom meču, koga su takođe odlučili peterci poražen od Juga 15:14.

Na turniru u Herceg Novom, Budućnost je osvojila šesto, Aquatic Verde sedmo, a drugi tim Jadrana osmo mjesto. Za najboljeg igrača proglašen je Balša Vučković iz Primorca, Andrija Bjelica iz Katara je najbolji golman, a najbolji strijelac bio je Vlaho Pavlić, igrač Juga.

Time je završeno ovogodišnje izdanje takmičenja “Olimpijske nade”, koje se igralo po turnirskim sistemima za nade, mlađe kadete, kadete, mlađe juniore i juniore.

Najuspješniji klub u ukupnom plasmanu je Primorac sa 16 poena, ispred Jadrana iz Herceg Novog sa 13 i Budve sa 10 poena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve