Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kari: Vjerovao sam u titulu

Sedmi put u istoriji, a četvrti u posljednjih osam godina, franšiza iz San Franciska okitila se naslovom najboljeg u najjačem košarkaškom takmičenju na svijetu

Stef Kari je u suzama dočekao kraj šeste utakmice finalne serije NBA plej-ofa protiv Bostona, svjestan kakav podvig su ove sezone napravili njegovi Golden Stejt Voriorsi.

Sedmi put u istoriji, a četvrti u posljednjih osam godina, franšiza iz San Franciska okitila se naslovom najboljeg u najjačem košarkaškom takmičenju na svijetu.

“Sama činjenica da smo dobili priliku da igramo u finalu, na ovoj pozornici, protiv sjajnih Boston Seltiksa, to je bio dovoljan motiv na putu do cilja. Ova titula je definitivno posebna, znajući kroz što smo sve prošli u posljednje tri godine. Od svih povreda, do promjene sastava…”, istakao je Kari i nastavio:

“Vigins je došao, kao i neki mladi momci. Oduvijek sam vjerovao i svi smo vjerovali da možemo da se vratimo i ponovo osvojimo NBA, iako to nekima nije imalo smisla. Sada imamo četiri šampionska prstena, Tompson, Grin, Igudala i ja”.

Kari je dobio priznanje za najboljeg igrača NBA finala, a poručio je i da vjeruje u velike uspjehe kluba i u budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve