Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Karate: CEDIS podržao Omladinac s četiri hilade eura

Marina Raković, jedna od najsjanijih članica ove zlatne karate porodice, je istakla da je podrška CEDIS-a izuzetno važna jer sportistima omogućava kvalitetnu pripremu, usresređenost na rad, dodatnu motivaciju, što na kraju rezultira i uspješnim nastupima na takmičenjima

Crnogorski elektrodistributivni sistem će i ove godine podržati Karate klub “Omladinac” iz Podgorice iznosom od četiri hiljade eura, koliko je vrijedan danas zaključen Ugovor o sponzorstvu sa ovim klubom.

Raković i Jovović, Foto: Mnemagazin.me

Ulaganjem u ovaj sve trofejniji sport, potvrđujemo već čvrsto zauzet kurs društveno odgvornog poslovanja. “Omladinac” je ponio titulu najboljeg podgoričkog kluba u 2019. godini, dok je njihov član i crnogorski reprezentativac, karatista Mario Hodžić proglašen za najboljeg sportistu Podgorice u prethodnoj godini, u tradicionalnom izboru Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, kao i najboljeg sportistu Crne Gore u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta.

“Karatisti su osvajanjem pet medalja na nedavno održanom Evropskom prvenstvu potvrdili da je karate među najtrofejnijim sportovima u Crnoj Gori, čemu “Omladinac” u značajnoj mjeri doprinosi. Ponosni smo na našeg partnera i čast nam je što smo dio ovog uspješnog tima. CEDIS strateški planira i realizuje projekte koji imaju širi društveni značaj i naročito nam je drago kada rezultati potvrde ispravnost našeg izbora. Jedno je sigurno – da možete računati na nas!”, kazala je Marija Jovović, šefica Službe za kroprativne komunikacije u CEDIS-u.

Rezultatski gledano, prethodna godina se tretira kao istorijska za crnogorski karate, u čemu podgorički “Omladinac” zauzima vodeću poziciju. Broj medalja od lokalnih, do takmičenja svjetskog ranga, rast članstva, kao i uticaj na status koji je “Omladinac” obezbijedio ovom olimpijskom sportu u crnogorskim okvirima, potvrđuje zasluženu ocjenu da je upravo ovaj podgorički klub vratio slavu crnogorskom karateu.

Marina Raković, jedna od najsjanijih članica ove zlatne karate porodice, je istakla da je podrška CEDIS-a izuzetno važna jer sportistima omogućava kvalitetnu pripremu, usresređenost na rad, dodatnu motivaciju, što na kraju rezultira i uspješnim nastupima na takmičenjima.

“Nadam se da ćemo u budućnosti imati još bolju saradnju i posebno me raduje što uspješne i profitabilne kompanije prepoznaju “Omladinac” kao partnera, jer podrška okoline je definitivno dodatan vjetar u leđa”, zaključila je Raković.

CEDIS od osnivanja izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu. Vrijednost ugovora o sponzorstvu, koji su zaključeni samo tokom prethodne godine, iznosi oko 100 hiljada eura, od čega su se već godinama kao prioritetni partneri profilisali Vaterpolo i plivački savez, Rukometni savez, Streljački savez i naravno Karate klub “Omladinac”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve