Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kakav pristup: Golman krenuo da se obračuna s Gomisom, ali rekacija Francuza je iznenadila sve (VIDEO)

Golman je krenuo da iskaže svoje nezadovoljstvo i da se obračuna sa Gomisom, ali je Francuz nakon toga napravio potez za pohvalu te je zagrlio golmana Al Ahlija i izvinio mu se

Francuski nogometaš Bafetimbi Gomis trenutno igra u Saudijskoj Arabiji gdje od 2018. godine igra za Al-Hilal.

Foto: Printscreen/Twitter

Gomisa se najviše sjećamo dok je nosio dres Liona za koji je igrao od 2009. do 2014. godine te je upisao 178 nastupa i postigao 64 gola.

Nakon toga Gomis je otišao u Svonsi gdje je proveo tri godine, a u posljednjoj sezoni je bio posuđen Marseju. Zatim je odigrao jednu sezonu u Galatasaraju, da bi na kraju završio u Saudijskoj Arabiji.

U većini klubova za koje je igrao Gomis je bio jako efikasan, a to se nastavilo i u Al-Hilalu gdje je u 26 utakmica postigao 19 golova.

Ipak, u posljednjoj utakmici njegove ekipe protiv Al Ahlija Gomis je bio u drugoj ulozi. Naime, on je prilikom jednog duela s golmanom Al Ahlija malo oštrije startovao što se nije svidjelo golmanu Al Ovaisu.

On je zatim krenuo da iskaže svoje nezadovoljstvo i da se obračuna sa Gomisom, ali je Francuz nakon toga napravio potez za pohvalu te je zagrlio golmana Al Ahlija i izvinio mu se.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve