Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovetić se oprostio od Herte, Partizan zainteresovan

Mediji u Srbiji sve češće pominju da je crnogorski reprezentativac zainteresovan da pojača Partizan, a Jovetić je već dugo želja crno-bijelih.

Nakon dvije godine provedene u Herti, crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić završio je svoju epizodu u Herti iz Berlina.

Mediji u Srbiji sve češće pominju da je crnogorski reprezentativac zainteresovan da pojača Partizan, a Jovetić je već dugo želja crno-bijelih.

Jovetić je u Hertu stigao 2021. godine iz Monaka, a i tokom karijere u Njemačkoj imao je velikih probema sa povredama, zbog čega je često bio van terena.

U dresu Herte Jovetić je tokom dvije sezone odigrao 40 mečeva, a postigao je 11 golova, uz četiri asistencije. Ove sezone je odigrao ukupno 18 utakmica u Bundesligi i Kupu, a postigao je četiri pogotka i imao tri asistencije.

Tim iz Berlina je ove sezone ispao u Cvajtu.

“Želim da kažem da mi je žao zbog svega što se desilo ove sezone. Ovaj klub, navijači i grad zaslužuju da uvijek budu u Bundesligi, bez dileme. Navijaću za vas i nadam se da će se Herta naredne sezone vratiti u Bundesligu”, napisao je Jovetić na Instagramu.

Početkom aprila je i „Bild” objavio da uprava Herte ne želi da iskoristi klauzulu o nastavku saradnje, koja je dogovorena 2021. godine.

Jovetić je dolaskom u Hertu prije dvije godine postao treći fudbaler koji je igrao u svim “ligama petice”. Tim podatkom mogu da se pohvale još Kristijan Polusen i Florin Radučoju.

Crnogorski fudbaler je karijeru počeo u OFK Titogradu, a igrao je za Partizan, Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju i Monako.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve