Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovetić: Kipar je arhiviran, slijedi Luksemburg

Crna Gora je dominirala od prvog do posljednjeg minuta. Imala je nekoliko sjajnih prilika, a daleko bolju igru je sa dva gola materijalizovao Stevan Jovetić, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu i koji se vratio u dres sa državnim grbom posle veoma duge pauze zbog problema sa povredama

Fudbaleri Crne Gore ispunili su obećanje koje su dali prije utakmice sa Kiprom na startu C divizije Lige nacija. Odigrali su izuzetno motivisano, borili se za svaku loptu, za svaki pedalj terena, pa su na kraju slavili sa 2:0.

Jovetić, Foto: Reuters/ Yiannis Kourtoglou

Crna Gora je dominirala od prvog do posljednjeg minuta. Imala je nekoliko sjajnih prilika, a daleko bolju igru je sa dva gola materijalizovao Stevan Jovetić, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu i koji se vratio u dres sa državnim grbom posle veoma duge pauze zbog problema sa povredama.

„Osećaj je prelijep, kao i svaki put kada igram za reprezentaciju. Ovo je bila jako bitna utakmica, jer je svaki početak težak. Odigrali smo na visokom nivou od prvog do posljednjeg minuta i više nego zasluženo stigli do pobjede. Raduje nas pobjeda, ali i partija koju smo prikazali”, rekao je Stevan Jovetić i nastavio:

„Mnogo nam znači pobjeda na Kipru, kako u rezultatskom, tako i u psihološkom smislu. Imamo pravo i možemo malo da slavimo, ali ne mnogo, jer nas vrlo brzo očekuje novo iskušenje i novo gostovanje selekciji Luksemburga. Tek smo počeli, naravno da nema euforije, moramo da budemo na zemlji i da se spremimo za novu utakmicu. Mislim da je Luksemburg ozbiljan protivnik, to je pokazao pobjedom u Azerbejdžanu. Ozbiljno moramo da pristupimo utakmici ako želimo, a želimo pozitivan rezultat”.

Selektor Hadžibegić je rekao da će iskorak biti samo ukoliko se Crna Gora plasira u B grupu, ili ti viši rang Lige nacija.

„Ne želim da pravim kalkulacije i pričam unaprijed, jer nam to nikada nije donijelo ništa dobro. Idemo utakmicu po utakmicu, da probamo da pobjedimo što više mečeva, pa da na kraju svodimo račune. Kao i svi u timu vjerujem da možemo u viši rang, ali ponavljam, idemo iz utakmice u utakmicu. Kipar smo arhivirali, slijedi Luksemburg”.

Utakmica sa Luksemburgom u gostima, na programu je osmog septembra sa početkom u 20 časova i 45 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve