Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Jovana Kuljača popravila lični rekord

Kuljača je u Dohi, u kvalifikacionoj trci na Svjetskom prvenstvu popravila za 54 stotinke dodadašnji najbolji rezultat u karijeri.

Crnogorska plivačica kvalifikacije na 100 metara slobodnim stilom na Svjetskom prvenstvu završila je vremenom 1:01,36

Kuljača je u Dohi, u kvalifikacionoj trci na Svjetskom prvenstvu popravila za 54 stotinke dodadašnji najbolji rezultat u karijeri.

Naša plivačica je ličnim rekordom na Svjetskom prvenstvu osvojila 52. mjesto u konkurenciji 88 plivačica koliko je bilo na startnoj listi.

Milenković je debitant na svjetskim prvenstvima, a u petak ga očekuje i takmičenje na 100 metara delfin.

“Tako je, popravila sam lični rekord za oko 50 stotinki, tako da sam zadovoljna, ali moglo je bolje. Nažalost, sama sam sebi stvorila neku nervozu u glavi i to je najveći krivac za ovo vrijeme. Tako da, moglo je bolje, ali zadovoljna sam naravno, idemo dalje, spremaćemo se još više”, kazala je Kuljača nakon trke.

Za Jovanu Kuljaču Svjetsko prvenstvo nije završeno, pošto će za dva dana učestvovati na 50 metara slobodno.

“Tako da, 50 kraul za dva dana, za to sam malo više od spremna i jedva čekam da plivam i nadam se ličnom rekordu”, kazala je Kuljača.

U Kataru nastupa i crnogorski plivač Miloš Milenković, koji je prije četiri dana na 50 metara delfin stilom postavio državni rekord (24,17 sekundi) i zauzeo 32. mjesto u konkurenciji 69 plivača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve