Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Joksimović optimista: Imamo razloga da vjerujemo u pobjedu nad Sjevernom Makedonijom

Crna Gora će protiv domaćina Sjeverne Makedonije igrati u subotu od 20 sati u Skoplju

Selektor naših odbojkaša Ivan Joksimović vidio je dobre stvari u igri nacionalnog tima i pored poraza u tri seta od Holandije na startu Evropskog prvenstva.

Naročito su naši momci bili dobri u prvom dijelu u kojem su vodili 17:15.

“Nismo uspjeli u namjeri da osvojimo set ili napravimo iznenađenje, ali možemo biti zadovoljni generalno igrom. Zadovoljni, u smislu što smo se dobro taktički postavili protiv izuzetno jake reprezentacije Holandije, što smo ispoštovali plan do kraja. Ono što smo targetirali da mogu da budu potencijalne opasnosti, u vidu njihovog skok servisa smo dosta kvalitetno neutralisali. U prvom setu smo imali dosta dobru igru i aktivan rezultat, pri rezultatu 17:15 nerealizovanu kontru za 18:15 i tu je uslijedio pad, u jednoj rotaciji gdje jednostavno nismo mogli da riješimo njihov flot servis”, rekao je Joksimović i nastavio:

“U drugom setu nismo imali podršku iz zone dva i jedan, konkretno od korektora, ali treći set je bio povratak u egal i povratak nekoj igri, kojoj ćemo sigurno težiti na Evropskom prvenstvu, a to je da igramo dosta uporno, dosta stripljivo, sa dosta discipline. Treći set je pokazao da to i možemo, stoga imamo dosta razloga za optimizam, imamo razloga da vjerujemo kada je u pitanju naš naredni protivnik, a to je Sjeverna Makedonija”.

Crna Gora će protiv domaćina Sjeverne Makedonije igrati u subotu od 20 sati u Skoplju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve