Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Jezero za nastavak serije, Mornar traži bodove za izlazak iz krize

Izabranici Rada Petrovića večeras (19.00) imaju priliku da poprave saldo, a možda i poziciju nakon duela sa Mornarom

Jezero je najprijatnije iznenađenje na početku nove sezone. Plavljani su sakupili 10 bodova i trenutno su treći na tabeli.

Izabranici Rada Petrovića večeras (19.00) imaju priliku da poprave saldo, a možda i poziciju nakon duela sa Mornarom.

-Barani su respektabilan sastav. Imaju kvalitet, jaki su individualno, a njihova ulaganja su veća od naših. Mornar do sada nije opravdao očekivanja i probaće da se “vadi” u Beranama. Ipak, gledamo sebe. Ulazimo u meč sa više samopouzdanja. Kao ekipa djelujemo bolje. Cilj je da osvojimo nova tri boda – rekao je desni bek Ilija Radunović.

Što bi moglo da presudi?

-Veća želja. Vjerujem da je psihološki momenat na našoj strani. Moranje protivnika je naša prednost. Mnogo je detalja koji mogu da odluče. Inspiracija pojedinca, jedan potez, dribling, šut, greška, prekid, sreća… Nadam se da će nam neki od ključnih faktora biti naklonjeni – dodao je Radunović.

Jezero nema većih kadrovskih problema…

-Nedostajaće nam štoper Jovićević zbog povrede. Svi ostali konkurišu za tim – kazao je Radunović.

Mornar je uspio da iznenadi šampiona, ali kada se očekivalo da će to biti početak prave serije Barana, uslijedila su dva šokantna rezultata. Poraz od Arsenala (2:1), te remi sa Jedinstvom, gdje je Mornar bio na pragu poraza. Baš zbog toga, duel sa Jezerom ima veliki značaj za Barane, koji su već pod određenim imperativom.

-Vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat. Jezero je dobro otvorilo sezonu, nikome nije lako da igra sa njima. Treniramo dobro, na nekim mečevima nijesmo imali sreće, pa se nadam da će se sada sve poklo piti. Pozitivan rezultat u ovom duelu značio bi nam mnogo. Sigurno da imamo svoje adute i da se nadamo pozitivnom ishodu – rekao je Igor Poček, ofanzivac Mornara.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve