Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Jezero od danas u Budvi: Sve radimo da bismo na proljeće bili bolji

Zbog snijega, leda i niskih temperatura na sjeveru, Plavljani su prethodnih dana vježbali na terenima FSCG i Budućnosti. Treniralo, se i po dva puta dnevno, a kontrolne utakmice protiv Adrije (1:0) i Podgorice (0:1) dale su smjernice izabranicima Milije Savovića

Fudbaleri Jezera završili su uvodnu fazu priprema u Podgorici, a rad će nastaviti na crnogorskom primorju.

Zbog snijega, leda i niskih temperatura na sjeveru, Plavljani su prethodnih dana vježbali na terenima FSCG i Budućnosti. Treniralo, se i po dva puta dnevno, a kontrolne utakmice protiv Adrije (1:0) i Podgorice (0:1) dale su smjernice izabranicima Milije Savovića.

– Imali smo optimalne uslove za rad i trudili smo se da te povoljnosti iskoristimo maksimalno. Ovaj dio je najnaporniji, ali naš šef je tako koncipirao treninge da nanije bilo zanimljivo. Dosta smo koristili loptu i ovu fazu realizovali po planu. Nedjelja je bila slobodan dan, a već od ponedjeljka selimo se u Budvu, rekao je Ernes Isljami, krilni napadač ekipa iz Plava.

Ekspedicija Jezera boraviće u hotelu ”Splendid”, a duž jadranske obale brusiće formu i kroz prijateljske mečeve.

– Ima još dosta vremena do nastavka sezone i potruđićemo se da u što boljoj formi dočekamo proljeće. Dobro će nam doći utakmice na Primorju. Znamo na koje stvari treba da obratimo pažnju da bismo bili još bolji nego jesenas. Drugi dio šampionata je zahtjevniji, ekipe se pojačavaju, svi imaju ambicije i boriće se za svaki bod. To je slučaj i sa nama. Uradićemo sve da izborimo opstanak u elitnom rangu. Direktno ili kroz baraž svejedno.

Plavljani su jesenas imali problema sa realizacijom. Završili su prvi dio Telekom 1. CFL kao tim koji je postigao najmanje golova svega 11.

– Nijesmo igrali defanzivno. Stvarali smo šanse, ali ih na pravi način nijesmo koristili. Mučila nas je realizacija. Vjerujem da ćemo osjetno popraviti taj segment igre, a sa dm bi trebalo da raste i bodovni saldo, ističe krilni napadač.

Jezero je na zimsku pauzu otišlo kao tim koji je u mirnoj luci, doduše sa 22 boda, koliko ima i Rudar u opasnoj zoni.

– Možda smo malo pokvarili utisak u finišu nakon tri vezana poraza, ali generalno smo zadovoljni ostvarenim. Igralismo dobar fudbal, pokazali da sa svima možemo da se nosimo, a očekujem da tako bude i u nastavku. Odlično radimo, atmosfera je pozitivna i nadam se da će ovo biti uspješna sezona za nas, naglašava Isljami.

Dvadeset sedmogodišnji Beranac postigao je dva gola i imao nekoliko asistencija. Bio je najstandardniji prvotimac uz štopera Meldina Dreškovića.

– Drago mi je da sam odigrao svih 19 utakmica u prvenstvu i što trener Savović ima povjerenja u mene. Trudiću se da golovima i asistencijama u nastavku dam veći doprinos rezultatima ekipe. Naravno, nijesu mi bitne lične brojke, već samo timski uspjeh, zaključio je Isljami.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve