Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakara: Kao da nijesmo došli na utakmicu

Trener SC Derbija Dejan Jakara je čestitao ekipi Cibone ''na zaista odličnoj utakmici''

SC Derbi je u Zagrebu poražen od Cibone (94:82) i prekinuo je niz od tri pobjede. “Studenti” su, tako, i drugi put ove sezone izgubili od “cibosa”.

Trener SC Derbija Dejan Jakara je čestitao ekipi Cibone “na zaista odličnoj utakmici”.

”Mi kao da nijesmo došli na utakmicu, rekao sam to momcima u svlačionici. Kad primiš 54 poena iz reketu, onda ne možeš dobiti ovakvu utakmicu. Na skoku 15 razlike za Cibonu, 37-22 i na kraju, ipak, Cibona je bila puno bolja i zasluženo pobijedila”, rekao je Jakara.

Upitan da li je očekivao drugačiju reakciju ekipe nakon pauze i pobjede u Kupu Crne Gore, slovenački trener je odgovorio:

”Očekivao sam drugačiju moju ekipu, možda su greške bile u pripremi, nijesu sve igrači krivi i mi treneri moramo da se zapitamo. Možda je i glava uticala, jer smo osvojili Kup. Ali dobro smo trenirali, bio sam zadovoljan kako smo izgledali na treningu. Igrači Cibone i trener Dino su veoma pametni i kada napraviš grešku odmah to iskoriste. Imali su i veliku prednost na poziciji centra, tu nijesmo mogli ništa da napravimo”, dodao je Jakara.

Jakara je pohvalio ekipu Cibone.

”Cibona nema samo dubinu. Svi su sposobni da idu u prodor, centri imaju vrhunski pas, teško je to braniti. Ne odgovaraju našem sistemu igre, izgubilil smo i u Podgorici. Svejedno, mi moramo sa puno više energije da igramo, posebno kad igramo u gostima”, zaključio je Jakara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve