Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Jadranu bokeljski derbi u Kotoru

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Kotoru Primorac u bokeljskom derbiju sa 13:12 u meču 6. kola domaćeg šampionata

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Kotoru Primorac u bokeljskom derbiju sa 13:12 u meču 6. kola domaćeg šampionata.

Aktuelni šampion iz Herceg Novog i drugi put je ove sezone  u Prvenstvu Crne Gore bio bolji od najvećeg rivala Primorca, a gol za pobjedu (13:12)  postigao je Martin Gardašević minut i šest sekundi prije kraja utakmice.

Primorac je imao priliku da u posljednjem minutu stigne do izjednačenja, ali nije uspio, pa bodovi i prva pozicija pred plej-of zasluženo idu u Herceg Novi.

Iako je Primorac večeras pružio snažan otpor šampionu i do finiša odigrao izjednačen meč nije imao snage za iznenađenje protiv šampiona koji će u doigravanje sa pozicije broj jedan.

Primorac – Jadran  12:13 (3:5, 5:2, 2:2, 2:4)

Kotor – Bazen: “Zoran Džimi Gopčević”. Gledalaca: 250. Sudije:Miškovići i Arnaut.

PRIMORAC: Kralj, Vučković, Mršić 3, Gopčević, Mačić, Vukasović 1, Paunović 1, Gardašević 5, Stanojević 1, Krivokapić, Janović 1, Baštrica, Mandić, Perov.

JADRAN: Đurović, Khalturin 3, Vučurović 1, Gojković 1, Vujović 1, D. Radović, Stevović, Gardašević 1, Đ. Radović 3, Sladović, Čaraj 2, V. Radović 1, I. Radović, Muskat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve