Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Iznenađujući transfer: Mandžukić na pregledima u Kataru

Mandžukić ove sezone nije upisao ni minut u Seriji A, samo je na početku prvenstva tri puta bio na klupi, dok ga Juventus nije ni licencirao za Ligu šampiona

Hrvatski napadač Mario Mandžukić od ljetos nije u planovima Juventusa, a sada bi mogao da napravi i pomalo iznenađujući transfer.

Foto: Goal.com

Naime, Mandžukić je stigao u Katar gdje treba da obavi ljekarske preglede i ako bude sve u redu, potpiše za ekipu Al Duhail.

Za sada nema kod italijanskih medija detalja oko ovog transfera, ali su u oktobru svi pisali da je Al Duhail ponudio Mandžukiću platu od čak 7.500.000 eura za zimski prelazni rok. I sasvim je moguće da su ti isti uslovi ostali na snazi do danas.

Al Duhail je lider prvenstva Katara, nema poraz u prvih 10 kola, vodi ga s klupe Rui Farija, nekadašnji pomoćnik Žozea Murinja. A, tu je i jedno Mandžukiću dobro poznato lice, bivši saigrač iz Juventusa Medhi Benatija.

Mandžukić ove sezone nije upisao ni minut u Seriji A, samo je na početku prvenstva tri puta bio na klupi, dok ga Juventus nije ni licencirao za Ligu šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve