Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivović: Falilo nam je sve ono što treba da nadomjesti nedostatak u kvalitetu

Nakon poraza 10:4 u četvrtfinalu je jasno da ''ajkule'' nemaju kvalitet za odličje

Grčka je bila bolja, crnogorski vaterpolisti nisu ušli u borbu za medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nakon poraza 10:4 u četvrtfinalu je jasno da ”ajkule” nemaju kvalitet za odličje.

– Nismo ovo očekivali. Imali smo veliku dozu optimizma nakon dva posljednja takmičenja (kvalifikacije za OI i Svjetska liga), ali Olimpijske igre su nešto drugo. Flilo je sve ono što treba da nadomjesti nedostatak kvaliteta u odnosu na najbolje svjetske selekcije. Nismo imali hemiju, energiju, borbenost – što se kaže “da se voda pjeni”. Treba ovo gledati i sa pozitivne strane, ipak smo imali deset debitanata na OI, jer smo samo Draško Brguljan i ja imali iskustvo Igara do sada, rekao je Ivović.

Veteran ne pomišlja da odustane.

– Imamo motiv da nastavim, mislim da ću odigrati naredno Svjetsko prvenstvo. Ovi momci su radili odlično, dali su mi motiv, a ja moram da im budem primjer. Žao mi je što se ovako završilo, ali ovo je realnost.

Grci su iskoristili sve što im je naša selekcija ponudila.

– Igraju malo mekše i sporije od nekih drugih ekipa, ali su veoma opasni. Primilo smo neke golove koje nismo smjeli, a kada smo ostali bez Draška i Spaića postalo je sve teže. Imao sam i ja šut na 6:3, da sam dao gol – možda bi bilo drugačije. Tu smo propustili šansu da ih uvedemo u nervozu, zaključio je Ivović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve