Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Istorijski podvig Šibenika protiv Dinama

Fudbaleri Šibenika napravili su senzaciju u polufinalu Kupa Hrvatske, pobijedili aktuelnog šampiona zagrebački dinamo sa 2:1 (1:0) i plasirali se u finale u kojem će igrati protiv boljeg iz meča Slaven Belupo - Hajduk.

Fudbaleri Šibenika napravili su senzaciju u polufinalu Kupa Hrvatske, pobijedili aktuelnog šampiona zagrebački dinamo sa 2:1 (1:0) i plasirali se u finale u kojem će igrati protiv boljeg iz meča Slaven Belupo – Hajduk.

Šibenik je do pobjede protiv velikog rivala došao pogotkom Duje Čopa u trećem minutu nadoknade i tako priredio jedno od najvećih iznenađenja posljednje vrijeme u Hrvatskoj, iako je Dinamo poveo već u 40 sekundi utakmice golom Josipa Drmića. Mogao je Drmić u 37. minutu da udvostruči prednost svog tima, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda.

U nastavku utakmice Šibenik je produbio krizu Dinama, posljednje vrijeme i potpuno zasluženo stigao do pobjede i preokreta. Pozo je u 72. minutu iskoristio smušenost odbrane Dinama i izjednačio, na 1:1, a pšosao je završio Čop, nakon centaršuta Kvržića sa desne strane, pošto je bio viši u skoku od Perića.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve