Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Igor Vujačić napušta Partizan i potpisuje za Rubin

Crnogorski reprezentativac prelazi u redove Rubina iz Kazanja, a crno-bijeli će na ime obeštećenja zaraditi 1.000.000 evra.

Defanzivac Partizana i crnogorski reprezentativac Igor Vujačić danas je završio četvorogodišnji boravak u Humskoj i seli se u Rusiju.

Crnogorski reprezentativac prelazi u redove Rubina iz Kazanja, a crno-bijeli će na ime obeštećenja zaraditi 1.000.000 evra.

Ponuda Rusa za Vujačića na stolu je već nekoliko dana, međutim, u Humskoj su se premišljali da li da prihvate ili ne, jer je Vujačić igrač na koga su željeli da se oslone i u narednom periodu.

Međutim, činjenica je da je crnogorski reprezentativac već četiri godine u klubu, da je prije dva ljeta odbio dvije sjajne ponude iz Rusije i Francuske i produžio ugovor sa crno-bijelima, navodno je navela čelnike Partizana da ga ovog puta puste.

Tako su čelnici Partizana nastavili sa rasprodajom u Humskoj 1 po diktatu iz SNS za sitne pare fudbalera pod ugovorom.

Zimus je takođe postojala mogućnost da defanzivac napusti klub, ali je trener Gordan Petrić izrazio želju da ga zadrži, baš kao i klub, pa Vujačić nije bio na prodaju u tom prelaznom roku.

Ovoga puta sam Vujačić je izrazio želju da ode i okuša se u drugoj sredini, jer mu je 28 godina, uz to je dobio veoma dobre finansijske uslove.

Tako štoper neće ni poći na pripreme sa ekipom u Sloveniju, već će ostati u Beogradu i okončati papirologiju transfera u Rubin iz Kazanja.

Priča Igora Vujačića i Partizana je pomalo nevjerovatna, došao je u Humsku jula 2019. godine, istoga dana kada i Periša Pešukić, s tom razlikom da defanzivac i nije bio prioritet tadašnje struke kao pomenuti desni bek.

Vujačić je u protekle četiri godine odigrao 129 mečeva za Partizan u svim takmičenjima, postigao je 11 golova i upisao šest asistencija, a u Rusiji će potpisati višegodišnji ugovor sa Rubinom, koji se ove sezone vratio u Premijer ligu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve