Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

IGOR DULJAJ: PFK ne znači pomozite fudbalskom klubu

Poslije ubjedljivog trijumfa u Subotici protiv Spartaka (3:0) Igor Duljaj nije ostao ravnodušan na turbulentnu situaciju u klubu i sve ono što se sa Partizanom dešava mjesecima.

Izjava trenera Partizana Igora Duljaja prepričavaće se dugo u regionalnim medijima i sportskim krugovima narednih dana.

Duljaj je nezadovoljan odnosom uprave kluba i države prema Partizanu iznio činjenice o finansijskim problemima kluba iz Humske 1.

“Moram da kažem, PFK ne znači pomozite fudbalskom klubu, neka se ljuti ko hoće, ja ne mogu… Ovi momci treniraju, ja treba da razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da dobije platu… Treba da od njih da tražim šta, da im pričam šta? Da je zelena trava, da je plavo nebo, da cvijeta cvijeće u proljeće. Ovi momci su junaci”.

Nije se tu zaustavio.

“Neka dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvijek iznad one koja prima. Neka neko dođe, neka promijeni trenera, ali dajte momcima uslove da prehrane sebe i svoje porodice, svoje rođake i prijatelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na duši, morao sam to da kažem zbog igrača. Ja da ih gledam u oči i pričam im nešto, to ne mogu”.

Nastavio je u istom tonu:

“Neka bude sa mnom šta god, rezultat je 3:0 i ovi navijači koji dolaze, dolaze o svom trošku. Poslije posla, odvajaju svoj džeparac kako bi bodrili svoj Partizan. Ako ima neko neku ideju – neka kaže. Ne mogu više pred igračima da gledam da li je neko dao kiriju, da li će nekoga da izbace iz stana, da li je dobio platu, da li ima da pruži svom djetetu mlijeko. To je tako”.

Za kraj…

“Želio bih da posvetim ovu pobjedu kolegi Saši Tomiću, čija je majka danas preminula. Kao trener i cio moj kolektiv, takođe i igrači posvećuju pobjedu našem prijatelju, kolegi i drugu, koji je mnogo važan za naš tim. Htio bih da se zahvalim svim akterima meča na fer i korektnoj igri, kolega je pripremio odlično ekipu da u niskom bloku ne nađemo prostor za manevar”, zaključio je Duljaj.

https://twitter.com/arenasport_tv/status/1715459245330587980?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1715459245330587980%7Ctwgr%5E870946ba86d76f66f1d735528900faf4442a32e8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mozzartsport.com%2F

 

 

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve