Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Hames Rodrigez zbunjen: Ne znam gdje ću igrati naredne sezone

Hames je juče briljirao, postigao het-trik u pobjedi Bajerna nad Maincom (6:0), a ovi golovi mogli bi da ga možda opet vrate u Real Madrid.

Fudbaler Bajerna Hames Rodrigez ni sam ne zna gdje će igrati naredne sezone.

Foto: Dailymail.co.uk

Hames je juče briljirao, postigao het-trik u pobjedi Bajerna nad Maincom (6:0), a ovi golovi mogli bi da ga možda opet vrate u Real Madrid.

Na pitanje gdje će nastaviti karijeru na kraju sezone, Kolumbijac je zbunjeno odgovorio:

“Vidjet ćemo, ne znam stvarno još. Ima još puno utakmica da odigram ovdje”, odgovorio je Hames, koji tvrdi da se ništa nije dogodilo od dolaska Zidana u Real.

“Ništa se nije dogodilo s povratkom Zidana. Mislim da to neće utjecati na moju budućnost”, zaključio je Hames.

Bajern će sredinom juna odlučiti da li će opcija kupovine biti efektivna i platiti 42 miliona eura dogovorenih da preuzmu usluge bivšeg igrača Real Madrida.

“Morat ćemo odlučiti da li želimo da ga potpišemo ili ne. Na kraju, trener nam mora reći šta želi”, rekao je predsjednik Bajerna, Uli Henes.

“Čvrsto vjerujem da ćemo ga vidjeti sljedeće sezone u Bajernu. Svi smo sretni s njim”, ranije je izjavio Karl-Hainc Rumenage.

Njegovi brojevi sa Bajernom su fantastični. U 23 utakmice ove sezone je postigao ukupno sedam golova i upisao šest asistencija.

Nakon ovakvih partija Real možda poželi da ga vrati, ali Bajern će vjerovatno htjeti da ga otkupi, mada se za njegove usluge zanimaju i drugi klubovi u Evropi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve