Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola spreman da proda četvoricu

Siti uveliko planira sastav za narednu sezonu

Pep Gvardiola ne odustaje od projekta u Mančester sitiju i ostvarenja sna ,,građana“ o osvajanju prve titule Lige šampiona, nakon ispadanja u polufinalu ove sezone u dramatičnom dvomeču protiv Real Madrida.

Po pisanju londonskog Dejli Mejla, Gvardiola sa čelnicima mančesterskog kluba već uveliko planira tim za narednu sezonu. Navodno, četvorici prvotimaca već je saopšteno da mogu da napuste klub ako to žele – napadaču Žezusu (koji je i javno istakao da traži novu sredinu), te ofanzivcima Sterlingu, Marezu i Gindogana.

Jasno je da će brazilski zadnji vezni Fernandinjo napustiti klub, a prva želja Gvardiole je holandska zvijezda Frenki de Jong, koji ima opciju da ode iz Barselone. Katalonski trener je pratio partije De Jonga i pokušao da ga dovede još u danima kada je Holanđanin blistao u dresu amstersamskog Ajaksa.

Očekuje se da već u junu Siti bude izuzetno aktivan na transfer-tržištu, a u naredna tri vikenda u potpunosti će u fokusu biti teška borba za titulu u Premijer ligi sa Liverpulom, u kojoj ,,građanima“ trofej garantuju tri pobjede u tri meča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve