Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Grbalj se ograđuje od huliganskog istupa dijela gledalaca

Šovinistički ispad navijača Grblja koji koriste trenutnu političkiu situaciju u Crnoj Gori, i politički establišment da bi slali poruke mržnje sa tribina, treba sasječi u korjenu. 

Fudbalski klub Grbalj saopštio je da se ograđuje od, kako su kazali, nemilih i nesportskih dešavanja na utakmici tog kluba sa Otranom u Radanovićima.

Šovinistički ispad navijača Grblja koji koriste trenutnu političkiu situaciju u Crnoj Gori, i politički establišment da bi slali poruke mržnje sa tribina, treba sasječi u korjenu.

“Imamo obavezu da sportsku i širu javnost obavijestimo da se OFK Grbalj ograđuje i distancira od dijela prisutnih gledalaca, jer huliganski istupi i negostoljubivi odnos prema gostujućim igračima, rukovodstu i navijačima ne odražavaju stav i politiku Grbalj.

Klub je uradio sve što je u našoj moći da se utakmica odvija u korektnim uslovima i u skladu sa propozicijama takmičenja, ali nažalost verbalne istupe na nesportski način nijesmo uspjeli spriječiti.

O tome kako je OFK Grbalj dočekao i ispratio članove i simpatizere FK Otrant-Ulcinj dovoljno govori njihovo saopštenje objavljeno u medijima.

Ovim putem upućujemo izvinjenje igračima, rukovodstvu i navijačima FK Otrant-Ulcinj, sa ubjeđenjem da će se naši odnosi i saradnja održavati i razvijati u duhu najboljih sportskih principa”, kaže se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lastva
17.10.2023-17:56 17:56

Ako je iko pod vlašću DPS-a dobro profitirao u Crnoj Gori to su nekolike firme iz Grblja čije vrednost pojedinačno prelaze
milijarde Eura.
Posebno treba izdvojiti firmu Bata Carevića koji je jedan od najvećih uzrupatora i lopova u Crnoj Gori koji je prisvojio nekoliko stotina hiljada kvadrata zemljišta i država mu to toleriše.
Kako je to moguće?
On je jedan od donatora kluba GRBALJ i visoko
rangirani vjernik crkve Srbije.
On je nosilac i visokih odlikovanja svetosavske sekte.
Nemate što na stadionu drugo ni očekivati niti se ogradjivati jer je on glavni donator kluba i srpski kleronacionalista.

Freedom
17.10.2023-18:47 18:47

Ko može vjerovati u ove laži. Maslovar – srbin da ovo izjavi nije moguće. Carević ga je postavio u Grbalj da preko kluba pere novac i širi srpstvo. Prvi su u CG ofarbali zid trobojkom srbije.