Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Granada “crna beštija” za Barselonu

Tim iz Andaluzije vodio je večeras 2:0 na svom terenu, ali su Katalonci uspjeli da izjednače na 2:2, ali ne i da stignu do pobjede, tako da su nakon devetog kola na trećem mjestu iza Reala i senzacije Đirone.

Fudbaleri Barselone ni četvrti put uzastopno nijesu uspjeli da pobijede Granadu u španskoj Primeri.

Tim iz Andaluzije vodio je sinoć 2:0 na svom terenu, ali su Katalonci uspjeli da izjednače na 2:2, ali ne i da stignu do pobjede, tako da su nakon devetog kola na trećem mjestu iza Reala i senzacije Đirone.

Granada je povela već nakon 12 sekundi igre, najbrži gol u istoriji postigao je Brajan Saragosa, a u 21. minutu je svojim drugim golom doveo domaćina u prednost od 2:0.

Granada se do finiša poluvremena uspješno branila, kada je u sudiojskoj nadoknadi Lamine Jamal poostao najmlađi strijelac u istoriji Barselone sa samo 16 godina dva mjeseca i 25 dana.

U drugom poluvremenu ugrala se “viktorija”, ali se Granada uspješno branila, od stihijskih napada Barselkone.

Konačan rezultat postignut je u 87. minutu kada je nakon dva prekršaja u napoadu igrača Barselone, Serđi Roberto izjednačio rezultat na 2:2.

Tek što se krenulo sa centra Saragosa je imao priliku da postigne i treći gol za Granadu, ali je iz izgledne situacije pogodio stativu gola Terštegena.

U nadoknadi vremena Barselona je postigla i treći gol, koji je poništen zbog ofsajda, ali se čini da su u VAR sobi kompezirali i poništili taj pogodak ubog propusta kod izjednačujućeg gola Barselone.

U svakom slučaju biće mnogo priče oko izjednačujućeg gola, ali i poništenog pogotka Feliksa.

Poslije devet kola lider je Real sa 24 boda, Đirona ima 22, dok je Barselona treća sa 21 bodom.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve