Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Gojković: Ovo je čudo, napravili smo nevjerovatan preokret

“Ajkule” su imale četiri gola zaostatka, ali su na kraju uspjele da savladaju Hrvatsku i naći će se na pobjedničkom postolju

Ovo je čudo, kao da smo dobili energiju u nastavku utakmice i preokrenuli, rekao je selektor Crne Gore Vladimir Gojković, poslije osvajanja bronzane medalje na prvenstvu Evrope.

Gojković, Foto: Aleksandra Krupanič

“Ajkule” su imale četiri gola zaostatka, ali su na kraju uspjele da savladaju Hrvatsku i naći će se na pobjedničkom postolju.

“Presudila je nevjerovatna želja,iako smo loše otvorili meč i nismo koristili šanse. Nisam vjerovao da ćemo se vratiti jer smo se dosta ispraznili na prethodnim utakmicama. Ovo je čudo, nevjerovatan preokret. Kao da smo dobili novu energiju u nastavku utakmice. Sada da ovo proslavimo, pa idemo dalje”, rekao je Gojković za RTCG.

Aleksandar Ivović je sa pet golova bio naš najefikasniji igrač u velikoj pobjedi nad Hrvatskom, a nakon meča je emotivno konstatovao da su “ajkule” zaslužile odličje na prvenstvu Evrope.

Ivović, Foto: Aleksandra Krupanič

“Danas sam bio motivisan kao da je bilo finale. Mnogo mi je drago da smo u ovom sastavu osvojili medalju. Na ovom takmičenju bili smo prava ekipa jer smo se vratili i u grupi sa minus put, a večeras od minus četiri. Zaslužili smo veliku medalju”, rekao je Ivović.

Veliki doprinos dao je i dvostruki strijelac Dragan Drašković.

“Ova ekipa je zaslužila medalju. Od prvog dana pokazali smo odličnu igru i veliku borbenost. Možda smo mogli i finale igrati, ali je ovo velika medalja”, kazao je Drašković.

Marko Petković je pod temperaturom uskočio u bazen, ali nijednog trenutka nije razmišljao da ne bude dio tima u velikoj utakmici.

“Imam osjećaj da je sada 43 moja temperatura, ali se sjajno osjećam u ovom trenutku. Ovo je zasluženo, čestitam svima”, istakao je Petković.

Radost nije krio ni naš najiskusniji igrač Draško Brguljan.

“Ovo što mi možemo da priredimo, to je nevjerovatno. Ponosan sam na ove momke i da smo izgubili ne bi bilo problema. Srce koje smo pokazali je ogromno”, rekao je Draško Brguljan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve