Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Gdje je nestala NVO Fudbalska Crna Gora?

I pored ozbiljnih problema u crnogorskom fudbalu NVO Fudbalska Crna Gora se nije oglašavala, jer je očigledno ne zanimaju problemi već isključivo lični interesi.

Šta se u finišu prošle godine i početkom 2024.godine dešavalu iza kulisa u prostorijama Fudbalskog saveza Crne Gore između Dejana Savićevića i čelnika NVO Fudbalske Crne Gore teško ćemo uskoro saznatki, ali je očigledno da je neko “legao na rudu”.

I pored ozbiljnih problema u crnogorskom fudbalu NVO Fudbalska Crna Gora se nije oglašavala, jer je očigledno ne zanimaju problemi već isključivo lični interesi.

U svakom slučaju za sada je javnosti nepoznato da li je Savićević počeo da sluša sljedbenike bivšeg fudbalskog sudije Jovana Kaluđerovića ili je Genije pronašao način da zadovoljni prohtjeve Fudbalske Crne Gore za sada nije poznato.

Međutim, uočljivo je da se iz pomenute NVO nijesu oglašavali ni prilikom izbora selektora Roberta Prosinečkog, ni nakon skandala na utakmici Mladost DG – Dečić prije nekoliko dana.

Možda je Prosinečki selektor po njihovoj mjeri, a koga briga što veliki fudbaler kao trener nije nigdje pokazao ništa i što je svuda gdje je radio dobio otkaz prije isteka ugovora i nigdje se nije zadržao duže od godinu i po.

Sad da li se NVO Fudbalska Crna Gora sviđaju dešavanja na utamici u Donjoj Gorici ili je Prosinečki bio njihov favorit za selektora pokazaće vrijeme.

Očigledno da NVO Fudbalska Crna Goora nije bila ni prije zainteresovana za interese crnogorskog fudbala, a ni za regularnost takmičenja već isključivo mogućnost uhljebljenja na raznim pozicijama u FSS jer bi u suprotnom u proteklih mjesec dana imali šta da komentarišu i daju svoje “konstruktivne” prijedloge.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve