Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Emotivni Mirotić: Navijači Zvezde dokazali da ipak znamo da oprostimo

"Ovo će samo da ojača moju vjeru i moju želju da pomažem našem narodu"

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić bio je izuzetno emotivan nakon pobjede njegovog tima nad Crvenom zvezdom u Beogradu u četvrtom kolu Evrolige.

Foto: Sport klub

„Pun sam emocija, stvarno. Za mene je ovo večeras bio san. Ni u najljepšim snovima nijesam zamišljao da je moguće da se ovo desi. Zaista sam i više nego zahvalan navijačima Crvene zvezde, našim ljudima, Srbiji. Dokazali su da ipak znamo da oprostimo. Znate situaciju, šta se desilo, da ne ponavljam. Hvala im još jednom. Ovo će samo da ojača moju vjeru i moju želju da pomažem našem narodu. Hvala im do neba. Da budem iskren, ovo je za mene najveći trofej do sada u karijeri, ‚Zvezdaš godine‘. Zahvalan sam im do kraja svog života“, kazao je Mirotić za Sport klub.

Španski reprezentativac prokomentarisao je i pobjedu nad Zvezdom.

„Znali smo da nas čeka težak meč protiv Zvezde, posebno na njihovom terenu. Izašli su mnogo jače nego mi. Igrali su mnogo borbenije, pravili su presing po čitavom terenu. Nama je trebalo malo vremena da uđemo u igru i da shvatimo intenzitet igre i da moramo da pojačamo našu odbranu ako želimo da pobijedimo. Mislim da smo to dokazali u drugom poluvremenu. Kontrolisali smo skok, u napadu smo počeli da igramo našu igru. Tu se odmah video naš kvalitet. Jako važna pobjeda za nas. 4:0 na startu Evrolige, jako smo zadovoljni”, istakao je Mirotić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve