Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković se zahvalio Čiliću i Ćoriću: Crna Gora i dalje na čekanju, hrvatski tandem igraće na Adria Tour-u

Marin Čilić i Borna Ćorić pridružili su se Timu, Dimitrovu, Saši Zverevu i Troickom. “Adria Tour” počeće 14. juna u Beogradu, a zasad je siguran i turnir u Zadru, sedam dana kasnije. Crna Gora je jedna od planiranih destinacija turneje za 27. i 28. jun

I dok se čeka da potvrda da li će Novak Đoković “Adria Tour” dovesti i u Crnu Goru, srpski teniser saopštio je da će dvojica najboljih hrvatskih igrača nastupiti na turnirima.

Čilić, Foto: Twitter

Marin Čilić i Borna Ćorić pridružili su se Timu, Dimitrovu, Saši Zverevu i Troickom.

“Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu da učestvuju na “Adria Tour” i što su potpuno besplatno, i bez bilo kakvih drugih uslova, pristali da budu dio jednog ovakvog događaja. Riječ je o dvojici vrhunskih tenisera, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti dio ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom”, rekao je Đoković i dodao:

“Marin je jedan od najboljih tenisera u istoriji kada je riječ o igračima sa ovih prostora, osvojio je Grend slem, toliko godina je u samom vrhu, i izuzetno je kvalitetan igrač. Pamtim mnoge naše duele, ali još više prijateljstvo koje održavamo. Borna ima potencijal da bude medju najboljih pet na svijetu, i ja vjerujem da može tako nešto i da ostvari. Ćorić je veoma posvećen sportu, trudi se, veliki je profesionalac, odlikuje ga izuzetna mentalna snaga, što je često presudan faktor na terenu. Trudim se da često organizujem zajedničke treninge i drago mi je što ćemo se opet sresti u Zadru. Mečevi će biti veoma atraktivni, jer iako se radi o humanitarnom turniru, potrudićemo se da publici pružimo takmičarski tenis, i sve ono što se od nas i očekuje”, istakao je Đoković.

“Adria Tour” počeće 14. juna u Beogradu, a zasad je siguran i turnir u Zadru, sedam dana kasnije. Crna Gora je jedna od planiranih destinacija turneje za 27. i 28. jun.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve