Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đokoviću zabranjen ulazak u Australiju na tri godine!

U intervjuu za Today Show u ponedjeljak, ministarka unutrašnjih poslova Karen Endruz potvrdila je da je trogodišnja zabrana rezultat sudske odluke.

Novak Đoković sletio je u Dubai kako bi saznao da mu je zabranjen ulazak u Australiju na tri godine nakon ukidanja vize, potvrdila je federalna vlada, prenosi Daily mail.

Srpski teniser pozirao je za selfije sa navijačima i aerodromskim osobljem na putu nazad u Evropu nakon što je izbačen iz Australije.

Njegov avion je sletio u Ujedinjene Arapske Emirate baš kada je Australijan open počeo u Melburnu – sa njegovim imenom skrivenim trakom na kartici za izvlačenje.

U intervjuu za Today Show u ponedjeljak, ministarka unutrašnjih poslova Karen Endruz potvrdila je da je trogodišnja zabrana rezultat sudske odluke.

„Vizu je poništio ministar imigracije Hoke“, rekla je Endruz.

„To otkazivanje je potvrdio Savezni sud, pa će mu zbog toga biti zabranjen ulazak u zemlju na tri godine”.

Endruz je rekla da treba da se Đoković vrati u Australiju sa ubjedljivim razlozima u budućnosti, „koji bi se mogli razmotriti, ali to je u ovom trenutku sve hipotetičko“.

Đoković je napustio Australiju kasno u nedelju uveče nakon 11 dana napetih pravnih sporova kada je teniski šampion konačno iscrpio svoje  mogućnosti, a Savezni sud stao na stranu ministra Hoka.

Policija ga je u nedjelju uveče otpratila do aerodroma u Melburnu i oko 22:30 ukrcao se na let kompanije Emirates za Dubai, a zatim na let za Španiju.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
17.01.2022-08:22 08:22

Na zna Australija sa kim ima posla i kakve ce to imati fatalne posledice kada im Pizdousti peder Belivucko udari sankcije na uvoz prehrambrenijh srpskih delikatesa kao sto su Leskovacki Ajvar i ljute feferonke koje peku dva puta pa ce oni da vide sa kim imaju posla. Hvala na paznji.

Ha20
17.01.2022-09:14 09:14

Kada je Nole uspio da prezivi atentat od 50 metaka direktno u prsa kako tvrdi njegov polupismeni tajo Srdjan onda ce prezivjeti i ovo sa osmjehom.
Nole nije samo najbolji teniser svijeta nego je po svemu sudeci i vanzemaljac kome pedeset metaka koje ga pogode pravo u prsa samo prodju kroz njega i pojeo vuk magarca……………………

Brate
17.01.2022-10:16 10:16

Ha2O nevolis nas a braća smo. Nevoliš ni Đoleta jer je srbin .Nije to dobro za tebe.

Ha20
17.01.2022-10:37 10:37
Reply to  Brate

Brate Srbine ja voilim sve dobre Srbe a njih nije mali broj. Samo nevolim one drske,bezobrazne i bahate koji po mom misljenju cine trenutnu vecinu. Ziv i zdrav bio brate Srbine :::::)))))

Sudija
17.01.2022-12:04 12:04

“SRBI NISU POSEBNI” Biljana Srbljanović o Novaku: Mogao je da ne ide bolestan među decu, mogao je da kaže ocu da ućuti…sve reakcije, medijski napisi, spekulacije, otkrića i “otkrića” mogućih neregularnosti u zvaničnim dokumentima, svi ispadi njegove porodice, političara Vucica-Ane-Dacica podvalama i lazima . Ono što jeste bitno je da svi nismo Novak. I da, ako očekujemo da on po nečemu zaslužuje drugačiji tretman od celog jednog kontinenta (na koji on, a ne kontinent u njega, pokušava da uđe) nije ni čudo što se posle pitamo – kako to da nas ceo svet mrzi? Prvo, svet nas ne mrzi, jer… Pročitaj više »

Ha20
17.01.2022-16:46 16:46
Reply to  Sudija

Odavno ne procitah nesto ovako pametno napisano, Moje veliko postovanje i kapa dole za vasu malu reportazu Da ste zivi i zdravi.

Krsto
18.01.2022-16:38 16:38

da Nole zaista voli srbiju bio bi gradjanin Beograda a ne Monte Karla a porez bi placao Srbiji a ne Monaku…Ako uopste placa porez..jedino se u Srbiji porez moze placati srbovanjem i dizanjem tri prsta…Svuda se za mucke s porezom ide u zatvor..Ne treba nikome Noletova milostinja -lazne i skromne donacije itd..Kao onih 35 000 EVRa koje je on kobajagi poklonio SRPSKOJ crkvi u Crnoj Gori..Pare je dala Srbija tj Vucic a Nole tu sluzi samo po-cetnik koji bi da kaze da su Crnogorci izmisljena nacija..