Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Đirona i Kaseljanos se poigravali sa Realom

Napadač Đirone Teti Kaseljanos potopio slavni Real Madrid sa četiri gola u utakmici karijere za prepričavanje i pamćenje

Karlo Anćeloti i Real Madrid dugo će da pamte ime Tetija Kaseljanosa, 24-godišnjeg fudbalera Đirone koji je večeras bio nerješiva enigma za “kraljevski klub” sa četiri postignuta gola u trijumfu male katalonske ekipe protiv madridskog kluba. Đirona je na kraju slavila sa 4:2.

Šou Argnetinca je krenuo u 12 minutu nakon lijepe akcije sa lijeve strane Đirone. Na kraju je lijevi bek Migel Gutijarez centrirao, a Kasteljanos rutinski glavom savladao Andreja Lunjina, 24-godišnjeg ukrajniskog golmana koji je mijenjao Tiba Kurtou.

Tačno 12 minuta nakon prvog gola Đirona je duplirala prednost.

Desni bek Arnu MArtinez je sa svoje polovine, više u želji da udalji loptu od svog gola poslao jednu duboku loptu.

Kasteljanos je uspio da se bolje izgradi za poziciju od Milita, a potom i da izdrži njegov pritisak na leđima i da savlada Ukrajinca.

Do kraja poluvremena Real uspijeva sa smanji, nakon prelijepog pasa Marka Asensija, Vinisijus Junior je glavom sproveo loptu u lijevi donji ugao gola Paula Gazanige.

Đirona je otišla sa golom prednosti na poluvrijeme, a već nakon 39 sekundi drugog poluvremena novi gol Kasteljanosa i ponovo lijepa timska akcija katalonske ekipe.

Kouto se oslobodio Fernandeza po desnoj strani, ubacio je loptu unutra, Martin je pokazao maestralan osjećaj za prostor i samo je preskočio, a Kasteljanos je zatresao mrežu.

U 62. minutu novi šok za ekipu Karla Anćelotija, ovoga puta dobra akcija Đirone iz kornera. Kouto je primio loptu daleko od gola, u trenucima kada su fudbaleri Reala krenuli ka njemu uputio je centaršut i žargonski rečeno pogodio Kasteljanosa “na trepavicu”, kojem je posao olakašao i Militao koji je drugi put na ovom meču letargično reagovao i dopustio argentinskom napadaču da se proslavi.

Sve što je Real mogao do kraja da uradi je da smanji rezultat na 4:2 nakon kombinacije Vinicijusa i Lukasa.

Teti KAsteljanos igra kao pozajmljeni igrač Njujork Sitija, MLS ekipe koja se nalazi u vlasnitštvu Siti fudbal grupacije, koja je vlasnik i Mančester Sitija.

Do ove utakmice postigao je sedam golova za ekipu iz Katalonije.

PRATITE NAS NA

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve