Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Delegacija Ministarstva sporta i mladih posjetila Nacionalnu antidoping agenciju Austrije

U delegaciji koja je posjetila krovnu antidoping agenciju Austrije, pored Obradovića, bili su još dr Olivera Prodanović, direktorica Antidoping komisije u Crnoj Gori i Aleksandar Kujović, predsjednik Savjeta antidoping agencije

Državni sekretar u Ministarstvu sporta i mladih Vladimir Obradović, na poziv Nacionalne antidoping agencije Austrije, boravio je u posjeti tom organu.

U delegaciji koja je posjetila krovnu antidoping agenciju Austrije, pored Obradovića, bili su još dr Olivera Prodanović, direktorica Antidoping komisije u Crnoj Gori i Aleksandar Kujović, predsjednik Savjeta antidoping agencije.

Crnogorska delegacija se u dvodnevnoj posjeti Austriji upoznala sa radom njihove antidoping agencije, razmijenila iskustva i mišljenja, kako bi se pozitivna praksa iskoristila u cilju poboljšanja rada naše antidoping organizacije.

Ovom prilikom je delegacija u pratnji direktora antidoping agencije Austrije, Mihael Cepica, obišla Laboratoriju WADA u Sajbersdorfu.

U sklopu posjete Beču, delegacija je takođe posjetila Ministarstvo sporta Austrije, gdje se sastala sa direktorom Direktorata za sport, Filipom Tratnerom.

Tom prilikom razgovarali su na temu uspostavljanja bliže saradnje između ministarstava i Antidoping agencija Crne Gore i Austrije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Slavko
13.02.2024-20:40 20:40

Đe je bila dr ova Prodanović?