Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Dejan Bodiroga na čelu Evrolige do 2028. godine

Tako je odlučio Upravni odbor, uz napomenu da je osim Bodirogi mandat produžio i Pauliusu Motiejunasa na funkciji izvršnog direktora.

Dejan Bodiroga biće predjednik Evrolige do 2028. godine, pošto mu je danas ULEB obnovio mandat.

Tako je odlučio Upravni odbor, uz napomenu da je osim Bodirogi mandat produžio i Pauliusu Motiejunasa na funkciji izvršnog direktora.

Njima dvojici su članovi UO odali priznanje na dosadašnjem radu, a posebno na izvjesnom ulasku Dubaija u Evroligu, pošto će 69.000.000 evra se sliti u kasu u naredne tri godine, od čega čak 65.000.000 evra ide u vidu raspodjele na adrese akcionara.

To je samo završni čin napretka Evrolige, koja iz godine u godinu postaje sve kvalitetnije takmičenje i to se pripisuje kao dodatni plus Bodirogi i Motiejunasu.

“Pod njihovim rukovodstvom, Evroliga je pokrenula ključne inicijative: generisanje većeg interesovanja nego ikada za digitalne platforme i televiziju, postavljanje novog rekorda posjećenosti navijača koji pune hale, održavanje redovnih kontakata sa različitim akterima kako bi se došlo do prihvatljivih rješenja za dobrobit košarke, identifikovanje mogućnosti saradnje na novim tržištima van panevropskog ekosistema”, navodi Evroliga na zvaničnom sajtu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve