Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Protiv tri makedonska državljanina podnijete prijave zbog prevara

Sa okolnostima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv pomenutih osumnjičenih lica podnesu krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar podnijeli su krivične prijave protiv tri osobe iz Sjeverne Makedonije koje se sumnjiče za krivično djelo prevara.

“Policija je, preduzimajući dalje mjere i radnje u odnosu na predmet u kome su V.D. (79) , F.D. (31) i D.S. (40) krajem marta uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara, došla do saznanja o novim oštećenim licima od kojih su prikupljena obavještenja”, saopštila je policija.

Sa okolnostima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv pomenutih osumnjičenih lica podnesu krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara.

“Oni su ovo krivično djelo, kako su sumnja, izvršili na račun tri osobe koje su oštetili za 9.200 eura, dovodeći ih u zabludu prodajom satova za znatno veće novčane iznose u odnosu na stvarnu vrijednost istih, uz uvjeravanje da je riječ o skupocjenim komadima”, navodi se.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve