Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dečić sve jači: Povratak Božanovića, stižu Ciger i Krnić

Sjajni vezista, koji je igrao i za Petrovac, minule sezone nastupao je za Podgoricu, ali budući da nije dogovorio nastavak saradnje, Dečić je odmah reagovao. Dečić želi i da angažuje i pouzdanog defanzivca Bojana Cigera, koji je proteklih godinu i po nosio dres Sutjeske. Ciger je igrao prije toga za Inđiju, a može da pokriva mjesto štopera i desnog beka

Dečić se ne zaustavlja! Tuzani rade punom parom – nakon što su Dečić pojačali Damir Ljuljanović i Adrijan Rudović, novo lice u Dečiću biće Matija Božanović, povratnik u redove ovog tima.

Ciger, Foto: FK Sutjeska

Sjajni vezista, koji je igrao i za Petrovac, minule sezone nastupao je za Podgoricu, ali budući da nije dogovorio nastavak saradnje, Dečić je odmah reagovao.

Dečić želi i da angažuje i pouzdanog defanzivca Bojana Cigera, koji je proteklih godinu i po nosio dres Sutjeske. Ciger je igrao prije toga za Inđiju, a može da pokriva mjesto štopera i desnog beka.

Zbog problema sa povredom, prošle sezone za Sutjesku je upisao svega 14 nastupa, ali je pokazao da se radi o veoma kvalitetnom defanzivcu i velikom borcu.

Takođe, Dečić želi da vrati i crnogorskog mladog reprezentativca Aliju Krnića. Sjajni ofanzivac igrao je u Podgorici, bio u Dečiću, imao epizodu u Španiji, a posljednje godine nastupa za Javor.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve