Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Čučković: Moramo se što bolje spremiti za Svjetsko prvenstvo

Meč bez rezultatkog značaja, kao i današnji sa Rusijom, ali odlična prilika da se dodatno uvježbaju nova pravila, i da se ekipa polako uigrava za glavni dio godine

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore će sjutra za kraj Evropa kupa u Zagrebu igrati sa Srbijom za peto mjesto.

Foto: Wpolo.me

Meč bez rezultatkog značaja, kao i današnji sa Rusijom, ali odlična prilika da se dodatno uvježbaju nova pravila, i da se ekipa polako uigrava za glavni dio godine.

“Teška, izuzetno fizički zahtjevna utakmica. Kao i uvijek protiv Rusa jer su uvijek dobro fizički pripremljeni. Izuzetno su snažni. Dobro je da smo nakon jučerašnje utakmice i poraza od Mađara uspjeli da se podignemo i slavimo u ovom duelu. Dobro smo odigrali protiv Rusa, ispoštovali smo stvari iz svlačionice”, rekao je Uroš Čučković poslije trijumfa rezultatom 15:9.

“Jako se teško motivisati za ovakve mečeve koji nemaju rezultatski značaj na ovakvim takmičenjima. Da je Evropsko ili svjetsko prvenstvo onda bi u nekim slučajevima bilo bitno… Ali, nađe se motivacija, do ljeta nemamo previše utakmica zajedno po novim pravilima, i onda gledamo da iskoristimo svaki trenutak da se što bolje pripremimo za Svjetsko prvenstvo koje nas očekuje. Mislim da smo prošle godine pokazali da možemo da igramo sa svim ekipama. Iz drugih reprezentacija dosta igrača igra zajedno sa našim reprezentativcima u klubovima, i dosta nas respektuju. Mislim da ovog ljeta možemo dosta da napravimo”, zaključio Čučković.

Meč Crne Gore i Srbije igra se u nedjelju od 16 sati i 45 minuta.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve