Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

“Ajkule” počinju pripreme za Svjetsko prvenstvo, Gojković objavio spisak kandidata

Prvi dio priprema ''ajkule'' će obaviti u Trebinju, od 22. do 27. januara, zatim se sele u Bukurešt, odakle će 2. februara otputovati u Dohu

Vladimir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, saopštio je spisak igrača koji će početi pripreme za Svjetsko prvenstvo, koje se održava u Dohi od 5. do 17. februara.

Pripreme će početi: Pear Tešanović, Dejan Lazović, Darko Đurović, Draško Brguljan, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Kanstantin Averka, Aleksa Ukropina, Dušan Banićević, Đuro Radović, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Martin Gardašević, Miroslav Perković, Vuk Drašković, Vasilije Radović, Jovan Vujović i Marko Mršić.

Prvi dio priprema „ajkule“ će obaviti u Trebinju, od 22. do 27. januara, zatim se sele u Bukurešt, odakle će 2. februara otputovati u Dohu.

Na šampionatu svijeta, na kome se dijele posljednje četiri vize za Olimpijske igre u Parizu, Crna Gora će igrati u grupi C u kojoj su Srbija, Sjedinjene Američke Države i Japan.
Prvi meč je 5. februara protiv SAD, dva dana kasnije je duel sa Srbijom, a 9. februara sa Japanom.

U četvrtfinale će se plasirati pobjednici četiri grupe, drugoplasirane i trećeplasirane selekcije razigravaće za plasman među osam najboljih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gooool
20.01.2024-13:39 13:39

Trt Milojko
Za sedmo mjesto i to ako dofate