Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorski tandem na Svjetskom prvenstvu

Na kraju kvalifikacionog perioda, koji je zaključen 31.jula, Filip Radović je izborio vizu kao najbolji junior svijeta (igrači do 23 godine) i trenutno je treći na na seniorskoj listi dok je Bakić plasman na svoje prvo Svjetsko prvenstvo zaslužio kao trenutno peti igrač na listi Svjetske para stoni tenis federacije

Filip Radović i Luka Bakić su izborili direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u para stonom tenisu koje će se od 6. do 12.novembra odrzati u Španiji.

Na kraju kvalifikacionog perioda, koji je zaključen 31.jula, Filip Radović je izborio vizu kao najbolji junior svijeta (igrači do 23 godine) i trenutno je treći na na seniorskoj listi dok je Bakić plasman na svoje prvo Svjetsko prvenstvo zaslužio kao trenutno peti igrač na listi Svjetske para stoni tenis federacije.

U Granadi ce u kategoriji S10 nastupiti ukupno 15 igrala i to pet najbolje rangiranih sa pet kontinenata, najbolji igrač do 23 godine (Radović), sedam najboljih sa svjetske liste i dva igrača koji će dobiti specijalnu pozivnicu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve