Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

CEV KUP: Budva izgubila meč koji je mogla da dobije

Budvanima, naime, u revanšu u Belgiji za prolaz treba pobjeda od 3:0 ili 3:1, ili, pak, pobjeda od 3:2 kako bi izborili zlatni set i šansu da se nađu u narednoj rundi

Odbojkaši Budve poraženi su sinoć u Tivtu od belgijskog Hasrode Levena 3:2, u prvom meču prvog kola CEV kupa. Time je crnogorski šampion umanjio šanse da se nađe u drugom kolu ovog takmičenja.

Budvanima, naime, u revanšu u Belgiji za prolaz treba pobjeda od 3:0 ili 3:1, ili, pak, pobjeda od 3:2 kako bi izborili zlatni set i šansu da se nađu u narednoj rundi.

Izabranici Miloša Markovića su propustili šansu da pobijede, i to sa tri boda, jer su vodili 2:1 u setovima, imali su prednost od 15:12 u četvrtom, vodili do 16:15. Gosti su, međutim, preokrenuli u finišu seta, poveli 22:19 i prelomili set, ali i stekli psihološku prednost, što je bilo evidentno u odlučujućem setu.

Gosti su već na startu petog seta poveli 4:1, a onda i 9:2, pa su rutinski priveli kraju set, samim tim i meč.

Inače, Budva je meč igrača u Tivtu zbog zauzetosti “Mediteranskog sportskog centra” usljed održavanja Evropskog prvenstva u kik boksu za starije kadete i juniore.

Revanš meč igra se 17. novembra.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve