Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćavi bijesan na sudiju nakon Barsinog kiksa

U 70. minutu meča strateg katalonskog giganta je isključen zbog prigovora – a šampion nije uspio da dođe do trijumfa u prvom kolu

Ćavi Ernandes, slavni trener Barselone, žestoko je i javno kritikovao arbitra meča sa Hetafeom (0:0) na startu sezone Primere.

U 70. minutu meča strateg katalonskog giganta je isključen zbog prigovora – a šampion nije uspio da dođe do trijumfa u prvom kolu. Crveni karton dobio je i prvotimac Barse Rafinja, kao i igrač rivala Mata… Viđeno je čak deset žutih kartona.

– Ako je ovo proizvod Primere, onda je to apsolutna sramota. Razumijem zašto ljudi ne gledaju naš fudbal. Isključen sam zato što sam rekao sudiji da ne kažnjava dovoljno igrače Hetafea zbog mnogo faulova. Imali smo sastanak sa sudijama i prva promjena koju su najavili bila je da će više razumjeti trenere i napetost koju osjećamo na terenu. To se nije desilo – rekao je Ćavi.

U 101. minutu meča Barsa je iznudila penal, koji je nakon VAR intervencije poništen zbog igranja ruke Gavija prije faula…

– Ruka Gavija je izmišljena. Rekli su nam na sastanku da će svirati samo ,,čiste“ ruke, Gavijeva nije bila, ali su ipak svirali – rekao je Ćavi.

U četvrtom meču zaredom u madridskom predgrađu Barselona nije uspjela da postigne gol.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve