Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Bugari optimisti: Ako budemo na nivou, teško će nas Budućnost iznenaditi

Klub iz Razgrada je bio dominantan, a do prve pobjede u sezoni stigao je golovima Sisinja u finišu prvog, te Čibote i Mocija iz penala u drugom poluvremenu. Nakon dva kola ,,luda šuma“ ima po jedan trijumf i poraz na domaćoj sceni

Ludogorec je uoči dolaska u Podgoricu slavio protiv Slavije iz Sofije (3:0) u drugom kolu bugarskog prvenstva.

Ludogorec, Foto: Pobjeda.me

Klub iz Razgrada je bio dominantan, a do prve pobjede u sezoni stigao je golovima Sisinja u finišu prvog, te Čibote i Mocija iz penala u drugom poluvremenu.

Nakon dva kola ,,luda šuma“ ima po jedan trijumf i poraz na domaćoj sceni.

“Nije bio tako lagan meč. Igrali smo protiv ekipe koja se ne brani, već zna i da napada. Oni su mlad tim i treba čestitati ljudima koji rade u Slaviji. Bili smo svježiji i htjeli smo da ispravimo poraz protiv Boteva. Moramo u svakoj utakmici da budemo tim. Svakim danom treba da poboljšamo određene stvari. Od sada razmišljamo o duelu u Podgorici. Ako budemo na nivou, teško da protivnik može da nas iznenadi. Nijesmo gledali kako igra Budućnost, ali počeli smo da ih istražujemo i pripremamo se za crnogorskog prvaka”, kazao je Kozmin Moci, rumunski veteran, koji je počeo devetu sezonu u dresu Ludogoreca, a upisao se u strijelce protiv Slavije.

Pavel Vrba nije najbolje počeo novu sezonu na klupi tima iz Razgrada i mediji u Bugarskoj javili su da ga čeka otkaz ukoliko ne prođe Budućnost na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Vjerovali smo da će se novi igrači brzo prilagoditi i pokazati svoje kvalitete. U Ludogorecu postoje promjene, možda će nam trebati malo više vremena, ali sa novim fudbalerima će se stvari pokrenuti. Bili smo koncentrisani protiv Slavije, a sada istu stvar treba da uradimo protiv Budućnosti. Vjerujem u prolaz”, poručio je Vrba.

U pobjedi nad Slavijom nije bilo baš sve idealno za Ludogorec – neugodna vijest za trenera Vrbu je povreda defanzivca Georgija Terzijeva, koji je prinudno zamijenjen u drugom poluvremenu.

Tamošnji mediji javljaju da su ,,zeleni“ ostali na samo dva klasična štopera uoči meča sa ,,plavima“.

Bugari su objavili i plan puta za Crnu Goru – ekipa kreće čarter letom iz Varne u utorak u 11.30 časova po lokalnom, odnosno 10.30 po našem vremenu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve