Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli u polufinalu ABA lige, Mega nije izdržala

Budućnost je i u prvom meču prije devet dana pobijedila istog rivala, tako da sa 2:0 ide u polufinale, gdje će najvjerovatnije igrati protiv Crvene zvezde.

Košarkaši Budućnost Volija plasirali su se u polufinale Admiralbet ABA lige, pošto su večeras u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa pobijedili Megu u Sremskoj Mitrovici sa (19:15, 27:14, 14:26, 20:24) 80:82.

Budućnost je i u prvom meču prije devet dana pobijedila istog rivala, tako da sa 2:0 ide u polufinale, gdje će najvjerovatnije igrati protiv Crvene zvezde koja je u prvom meču u Beogradu ubjedljivo pobijedila Zadar. Ova dva tima svoju drugu utakmicu igraju sjutra.

Budućnost je veoma loše odigrala prvo poluvrijeme, što je Mega znala da iskoristi, tako da je nakon 20 minuta igre imala prednost od 17 poena prednosti 46:29.

Najveću prednost domaćin je imao u prvom minutu treće četvrtine nakon što je Đurišić realizovao dva slobodna bacanja za 48:29. Usljedila je serija Budućnosti 11:0’ i već 7 minuta i 21 sekunda prije kraja bilo je jasno da će do kraja meča biti velike borbe.

Najefikasniji u ekipi Budućnosti bio je Alfa Kaba, koji je postigao 16 poena, a imao je devet skokova, dvije blokade i jednu asistenciju.

Erik Grin je ubacio 14, Marko Jagodić-Kuridža i Džej Džej O'Brajen po 11, Bel-Hejns 10, Petar Popović devet.

U domaćem timu najbolji je bio Rori sa 22.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve