Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost vjeruje u pobjedu u Njemačkoj

Košarkaš Budućnosti Tre Bel Hejns, kazao je uči gostovanja "plavo-bijelih" Ulmu u plejofu Evrokupa da očekuje težak meč ali i pobjedu našeg predstavnika u prvoj eliminacionoj utakmici.

Košarkaš Budućnosti Tre Bel Hejns, kazao je uči gostovanja “plavo-bijelih” Ulmu u plejofu Evrokupa da očekuje težak meč, ali i pobjedu našeg predstavnika u prvoj eliminacionoj utakmici.

“Očekujem pobjedu. Očigledno nas očekuje težak meč na gostovanju ali u ovom trenutku jedino pobjeđivanje može biti u našim mislima. Ulm je dobar tim ali mislim, da zbog načina na koji smo igrali prethodne dvije utakmice i ukoliko uđemo sa istim intezitetom, možemo
pobijediti”, kazao je Bel Hejns.

Kanadski plej smatra i da najveća opasnost dolauo od Jaga, koji igra baš na njegovoj poziciji.

“Najveća prijetnja nam je Jago, plejmejker, igrao sam protiv njega nekoliko puta. On je veoma dobar, svaki put kad sam ga gledao bio je njihov motor. Moramo njega usporiti i kontrolisati kao ekipa što neće biti lako. Ali i Bruna Kabokla, njihovog centra koji se priključio ekipi kasnije. Ali to je igrač koji je bio u NBA ligi i igrao je velike utamice, igrač velikog kvaliteta. Imaćemo dosta “posla” oko njih ali vjerujem da možemo da odradimo dobar posao”, dodao je Hejns.

O važnosti meča govorio je i trener Vladimir Jovanović.

“Najvažnija utakmica do ovog dijela sezone. Ekipa Ulma je odigrao dobar i prvi i drugi dio Evrokupa ali igraju dobro i u njemačkom prvenstvu. Mislim da su klasični predstavnici njemačkih ekipa. Igraju na veliki broj posjeda, jako brzo, igraju sa dosta šuteva za tri poena i imaju igrače koji mogu da iskreiraju koš i za sebe i za druge. Radi se o jako nezgodnoj ekipi koja gaji napadački stil. Što se tiče nas, nakon utakmice sa Megom imamo dva dana i mislim da smo u dobrom momentu. Pričam cijelu sezonu i nadam se da ćemo jednim dobrim odnosom, fokusom i dobrom odbranom napraviti kvalitetnu utakmicu i da se radujemo”, kazao je Jovanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve