Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost potvrdila nizak kvalitet crnogorskog fudbala

Budućnost je odigrala katastrofalno ljeto i demonstrirala apsolutnu nemoć protiv kolubova sa dna evropske ljestvice, kakvi su Breidablik i Struga. Za šampiona Crne Gore u ovom tenutku su svi velikani.

Trener fudbalera Budućnosti, Mladen Milinković rekao je nakon eliminacije od Struge, da je njegova ekipa popravila novio igre u odnosu na prethodne mečeve, ali da su pravili greške koje se u Evropi lako kažnjavaju.

Budućnost je odigrala katastrofalno ljeto i demonstrirala apsolutnu nemoć protiv kolubova sa dna evropske ljestvice, kakvi su Breidablik i Struga. Za šampiona Crne Gore u ovom tenutku su svi velikani.

Još jedna evropska sezona za “najveći crnogoirski fudbalski klub, Budućnosti završena je neslavno i u julu.

Nakon sramote na Islandu, sinoć u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv prvaka Sjeverne Makedonije Struge (poraz 4:3) bilo bar nekog pomaka u igri Budućnosti, ali četiri primljena gola na svom terenu zvone u ušima “Varvara”.

“Bili smo mnogo bolji nego u prvoj utakmici i mnogo bolji nego u premijernom meču u prvenstvu koji smo izgubili”, poručio je nakon oproštaja od Evrope, novi/stari trener Budućnosti Mladen Milinković.

Milnković dodaje da su izmjene u dobroj mjeri oderedile sam tok utakmice, budući da neki igrači nijesu ugrali na prirodnim pozicijama.

“Dosta je mladih igrača, tri bonusa u prvih jedanaest. Malo smo bili organičeni izmjenama, na klupi smo imali četiri defanzivca i povrijeđenog Almeidu, pa su možda izmjene bile iznuđene i čudne, a igrači su bili na nekim pozicijama koje im nijesu prirodne. Glavu gore, treba da nastavimo, ako budemo imali ovakvu želju i volju mislim da ćemo se vrlo brzo vratiti na pravi kolosjek i početi da pravimo rezultate, jer su rezultati u fudbalu najvažniji”.

Možda je Budućnost mogla da ostvari povoljniji rezultat da je sudija priznao pogodak kada je lopta nakon udarca Vladana Adžića vjerovatno prešla gol liniju, ali pomoćni sudija nije to vidio.

“Iako to nikad ne govorim, mislim da je presudni trenutak bio taj sporni momenat. Na klupi smo odgledali snimak i smatramo da je lopta prešla liniju. Sudija nažalost to nije vidio, a vjerovatno bi bila drugačija situacija”, kaže Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pe pera
04.08.2023-14:07 14:07

ZAŠTO ĆUTUTE
OVA BRUKA U PODGORICI ŽIVEĆE DOVIJEKA! IZBACILI ČOVEKA SA UTAKMICE JER JE BIO U DRESU ZVEZDE: A, na njemu je bilo prezime legende!