Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Boškoviću zlato u Rimu

I Bošković i Perović nastupili su u divizijama majstora, crnih pojaseva

Članovi kluba brazilske džiu džice Mata Leao, Srđan Bošković i Nikola Perović imali su odličan nastup na IBJJF šampionatu Evrope u disciplini No Gi u Rimu.

I Bošković i Perović nastupili su u divizijama majstora, crnih pojaseva.

Svojoj kolekciji medalja iskusni Srđan Bošković dodao je i zlato i u ,,crnoj” diviziji M4, osvojeno na veoma superioran način pa je iz polufinala i finala izašao bez ijednog izgubljenog poena.

Nikola Perović, debitant među majstorima na najvećim šampionatima je u žestokoj konkurenciji Heavy kategorije zaustavljen u četvrtini finala jedne od najžešćih kategorija u istoriji šampionata.

Treba naglasiti da je u eliminacijama Perović prošao apsolutnog favorita kategorije prvaka svijeta Džeksona Souzu.

“I Bošković i Perović su dali sve od sebe nakon žestokih priprema i dostojno predstavili da se u Crnoj Gori kvalitetno radi ono za što izgaramo sve ove godine, a to je neobično lijepi sport- brazilska džiu džica. Bošković je kao veoma trofejan i iskusan takmičar upotpunio svoju zaista impozantnu kolekciju medalja i ovim napravio jedan od najvećih uspjeha za Crnu Goru u ovom sportu. Nikola Perović mladi as koji tek treba da pokaže ono što znamo, da je kalibar za najveće medalje”, reka je trener Mladen Jokmanović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve