Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bokserski savez Crne Gore se oglasio nakon dešavanja u Moldaviji

Navodi se da je budvanska ekspedicija, koju je predvodio trener Nikola Ružić, zaustavljena na aerodromu u Kišinjevu

Bokserima Budve juče nije dozvoljen ulazak u Moldaviju, gdje su trebali da nastupe na međunarodnom turniru Pavel Luskeski. Navodi se da je budvanska ekspedicija, koju je predvodio trener Nikola Ružić, zaustavljena na aerodromu u Kišinjevu.

Tim povodom, oglasio se Bokserski savez Crne Gore, čije saopštenje prenosimo u cjelosti.

“Naš tim boksera na čelu sa selektorom, Nikolom Ružićem, dobili su zvaničan poziv od strane organizatora za učešće na Međunarodnom turniru „Pavel Lusceschii“. Međutim, juče na aerodromu u Kišinjevu policija je privela naš tim, koji čini 6 osoba (među kojima ima i maloljetnih lica). Nakon što su im oduzeta sva dokumenta i cijelu noć proveli u tranzitnoj zoni, bez hrane i smještaja, deportovani su nazad u Crnu Goru sa objašnjenjem da se trenutno zabranjuje ulaz crnogorskim državljanima u Moldaviju bez detaljnijih informacija. Obzirom da imamo informaciju da se ženski fudbalski tim Moldavije nalazi u Crnoj Gori kako bi imali utakmice sa crnogorskim fudbalskim timom, ovim putem apelujemo da se prema njima niko ne ophodi loše, već da pokažemo našu sportsku veličinu i veličinu Crne Gore.”

Na prestižnom turniru trebali su da nastupe Stefan Savković, Petar Marčić, Petar Liješević, Dimitrije Milić i Andrija Brajković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve